Lær Pose Running

Få styr på teknikken med halvanden times eneundervisning. Teori, videoanalyse og øvelser. Efter vores erfaring den bedste kur mod løberknæ og skinnebensbetændelse, der findes!

 

BOOK TID TIL UNDERVISNING

Tid til finjustering?

Har du tidligere fået undervisning hos os eller vores kolleger - så book 1 times LØBLET-opfølgning for at få finjusteret løbestilen. 

Firmaworkshop

2 timers workshop med introduktion til god løbeteknik på din firmaadresse efter arbejdstid. 2 instruktører sikrer maksimal feedback. I får videoanalyse af jeres løb, kortfattet teori og undervisning i de rigtige bevægelser, der gør løbet lettere. Læs mere her.

Opfølgning

Hvilke fremskridt har du gjort siden sidst? Trænger din løbestil til et nyt tjek? 

Når du har trænet teknikken i nogle uger efter et LØBLET-undervisning eller Posemand-kursus, er det tid til at få finpudset de sidste detaljer. Udgangspunktet er dine erfaringer og dit niveau.
 
- Videoanalyse af din løbestil før og efter
- Teknik- og perceptionsøvelser med udgangspunkt i dine erfaringer
- Træningsfokus fremover 
 
Efter undervisningen får du tilsendt videoptagelserne.
 
Pris 595 kr.
Varighed: 50 minutter

Undervisningen foregår i centrum af Aarhus.

 

Hvis det passer dig bedre på et andet tidspunkt eller sted, end dem du finder i vores bookingkalender, så skriv til  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  eller ring på tlf. 6127 6397 for at aftale nærmere. Vi er ret fleksible mht. tider - dag, aften og weekend - så det er nemmest, hvis du foreslår nogle tidspunkter, der passer dig.

 

Giv en opfølgning

Kender du en, der allerede har været på kursus hos os eller en af vores kolleger, som trænger til en finjustering af teknikken? Så spred løbeglæde med et gavekort på en LØBLET-opfølgning.

KØB GAVEKORT HER


Fik ene-undervisning i sommerferien. Det kan klart anbefales. Længere og hurtigere uden skader. Tænk, det kan være så let at løbe.
Jens
Super kursus, som ikke kan anbefales nok!
Emil
Allerede nu, er de gamle sko begyndt at føles tunge. Tak for det! Det var, hvad der skulle til for at få brikkerne til at falde på plads.
Sune
Det er simplethen en anden bevægelsesform, end jeg tidligere har forsøgt mig med. Det var som at flyve afsted hen over asfalten.
Peter
I er begge et par dygtige og passionerede undervisere, og man kan virkelig mærke, at I ønsker, at vi skal få samme gode oplevelse af at løbe, som I har.
Anna Mette
Det er ren magi, at jeg nu løber 12 kilometer hver anden dag uden smerter takket være LøbLet.
Charlotte
Der burde jo undervises i folkeskolen i det her - så ville flere nok løbe og blive ved med det. Vi ses en anden gang.
Jakob
Sætter virkelig gang i nogle tanker med hensyn til løbestil - og bakkerne bliver den rene luft fremover.
Annette
Hvor er det fantastisk at løbe nu! En helt anden følelse og meget, meget vanedannende!
Peter

Giv en god løbeteknik

Kender du en, der vil have glæde af en ny løbeteknik: En løber, der skal godt i gang? Eller en, der døjer med løberknæ eller skinnebensbetændelse? Så spred løbeglæde med et gavekort på en LØBLET-eneundervisning.

 

KØB GAVEKORT HER