Lær Pose Running

Få styr på teknikken med halvanden times eneundervisning. Teori, videoanalyse og øvelser. Efter vores erfaring den bedste kur mod løberknæ og skinnebensbetændelse, der findes!

 

BOOK TID TIL UNDERVISNING

Tid til finjustering?

Har du tidligere fået undervisning hos os eller vores kolleger - så book 1 times LØBLET-opfølgning for at få finjusteret løbestilen. 

Firmaworkshop

2 timers workshop med introduktion til god løbeteknik på din firmaadresse efter arbejdstid. 2 instruktører sikrer maksimal feedback. I får videoanalyse af jeres løb, kortfattet teori og undervisning i de rigtige bevægelser, der gør løbet lettere. Læs mere her.

Firmaworkshop

Denne workshop foregår typisk en hverdag efter arbejdstid på din egen arbejdsplads. Vi kalder det en firmaworkshop, da den er meget populær blandt firmaer, hvor medarbejderne motionerer sammen. Workshoppen kan sagtens anvendes i andre steder, fx sportsklubber og foreninger.

 

Beskrivelse af workshoppen:

Hvis man udelukkende fokuserer på at løbe hurtigere og længere, bliver man nemt skadet. Men sådan behøver det slet ikke at være. Med en god løbeteknik slipper man for mange typiske løbeskader, som fx ondt i knæene og skinnebensbetændelse.

Vi lærer jer at bruge kroppen, så det bliver mere skånsomt at løbe. Samtidig bliver løbeøkonomien forbedret, så der er potentiale for at løbe længere og hurtigere - uden at bruge flere kræfter.

Alle kan være med - uanset om man er erfaren eller nybegynder. Vi anbefaler, at I højst er 10-15 deltagere. Mød op løbetights eller korte bukser, da det gør det nemmere at se, hvad der sker med benene på videooptagelsen.

Program

- Kort teori om god løbeteknik

- Lette øvelser, hvor I lærer de rigtige bevægelser

- Vi filmer jeres løb før og efter

- Videoanalyse af jeres fremskridt

- Træningsvejledning og en snak om løbesko

 

Introduktionspris for 2 timers workshop er 4000 kr. eksl. moms (plus kørselspenge, hvis undervisningen foregår uden for Aarhus Kommune).


Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for for at reservere en dag til en workshop i dit firma.

 


Fik ene-undervisning i sommerferien. Det kan klart anbefales. Længere og hurtigere uden skader. Tænk, det kan være så let at løbe.
Jens
Super kursus, som ikke kan anbefales nok!
Emil
Allerede nu, er de gamle sko begyndt at føles tunge. Tak for det! Det var, hvad der skulle til for at få brikkerne til at falde på plads.
Sune
Det er simplethen en anden bevægelsesform, end jeg tidligere har forsøgt mig med. Det var som at flyve afsted hen over asfalten.
Peter
I er begge et par dygtige og passionerede undervisere, og man kan virkelig mærke, at I ønsker, at vi skal få samme gode oplevelse af at løbe, som I har.
Anna Mette
Det er ren magi, at jeg nu løber 12 kilometer hver anden dag uden smerter takket være LøbLet.
Charlotte
Der burde jo undervises i folkeskolen i det her - så ville flere nok løbe og blive ved med det. Vi ses en anden gang.
Jakob
Sætter virkelig gang i nogle tanker med hensyn til løbestil - og bakkerne bliver den rene luft fremover.
Annette
Hvor er det fantastisk at løbe nu! En helt anden følelse og meget, meget vanedannende!
Peter

Giv en god løbeteknik

Kender du en, der vil have glæde af en ny løbeteknik: En løber, der skal godt i gang? Eller en, der døjer med løberknæ eller skinnebensbetændelse? Så spred løbeglæde med et gavekort på en LØBLET-eneundervisning.

 

KØB GAVEKORT HER