Lær Pose Running

Få styr på teknikken med halvanden times eneundervisning. Teori, videoanalyse og øvelser. Efter vores erfaring den bedste kur mod løberknæ og skinnebensbetændelse, der findes!

 

BOOK TID TIL UNDERVISNING

Tid til finjustering?

Har du tidligere fået undervisning hos os eller vores kolleger - så book 1 times LØBLET-opfølgning for at få finjusteret løbestilen. 

Firmaworkshop

2 timers workshop med introduktion til god løbeteknik på din firmaadresse efter arbejdstid. 2 instruktører sikrer maksimal feedback. I får videoanalyse af jeres løb, kortfattet teori og undervisning i de rigtige bevægelser, der gør løbet lettere. Læs mere her.

En af de bedste teknikøvelser er også den simpleste

Af LøbLet-coach Jesper Nothlev

Små hop på stedet er en øvelse, som alle LøbLet-kursister bliver introduceret til. Selvom øvelsen er ganske simpel, må du ikke underkende dens effekt, hvis du ønsker at lære at løbe naturligt. Prøv selv:

Start med at lægge hovedet til rette oven på rygsøjlen. Rank ryggen, og bøj knæene let. Foretag laaaaaaangsomme hop på stedet. Mærk hvordan lårene arbejder hårdt for at løfte kroppen. Efter blot et halvt minut føles det som hårdt arbejde. 

Øg nu kadencen, så de langsomme, tunge hop bliver til hurtige, lette hop. Mærk, hvordan det næsten ingen energi kræver at hoppe. Hop sådan i ét minut. 

Hvorfor er denne simple øvelse så god? Det er der flere grunde til:

Skån kroppen
Du oplever, hvor god din krops indbyggede affjedring er. Den er langt mere effektiv end selv den dyreste løbesko med støddæmpning. Lav gerne hoppeøvelsen helt uden sko på et hårdt underlag!

Find rytmen
Øvelsen giver en god fornemmelse for rytmen i vores løb. I samme øjeblik foden rammer underlaget, skal den automatisk hoppe op igen.

Hold balancen
Du lærer at være balance - samme ranke kropsposition, som du skal være i, når du løber. 

Mærk letheden
Det skal være let at løbe - og når du hopper, er det nemt at eksperimentere med følelsen af lethed. 

Øg kadencen
Muskler og seners fjederevne styrkes og du får fornemmelsen for, hvordan du udnytter den mest effektivt. Når kadencen er over 180 skridt i minuttet, udnytter du elasticiteten optimalt. 

Glem landingen
I denne øvelse lander du helt automatisk med tyngden under fodbalden. Du behøver ikke tænke på, hvordan dine fødder lander, når du hopper - og det behøver du heller ikke, når du løber. 

Slap af  
Du lærer at slappe af. Undgå at spænde i fod, ankel, læg og skuldre. Jo bedre du er til at slappe af, jo færre kræfter spilder du på ingenting.

Øvelsen er på LøbLets top 3 over teknikøvelser - og så er den god som opvarmning og styrketræning for fødderne. Tag fornemmelsen af rytme, kadence og balance fra hoppeøvelsen med over i dit løb - og husk at det skal være let at løbe.

God fornøjelse med øvelsen!


Fik ene-undervisning i sommerferien. Det kan klart anbefales. Længere og hurtigere uden skader. Tænk, det kan være så let at løbe.
Jens
Super kursus, som ikke kan anbefales nok!
Emil
Allerede nu, er de gamle sko begyndt at føles tunge. Tak for det! Det var, hvad der skulle til for at få brikkerne til at falde på plads.
Sune
Det er simplethen en anden bevægelsesform, end jeg tidligere har forsøgt mig med. Det var som at flyve afsted hen over asfalten.
Peter
I er begge et par dygtige og passionerede undervisere, og man kan virkelig mærke, at I ønsker, at vi skal få samme gode oplevelse af at løbe, som I har.
Anna Mette
Det er ren magi, at jeg nu løber 12 kilometer hver anden dag uden smerter takket være LøbLet.
Charlotte
Der burde jo undervises i folkeskolen i det her - så ville flere nok løbe og blive ved med det. Vi ses en anden gang.
Jakob
Sætter virkelig gang i nogle tanker med hensyn til løbestil - og bakkerne bliver den rene luft fremover.
Annette
Hvor er det fantastisk at løbe nu! En helt anden følelse og meget, meget vanedannende!
Peter

Giv en god løbeteknik

Kender du en, der vil have glæde af en ny løbeteknik: En løber, der skal godt i gang? Eller en, der døjer med løberknæ eller skinnebensbetændelse? Så spred løbeglæde med et gavekort på en LØBLET-eneundervisning.

 

KØB GAVEKORT HER